Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură importantă a Poliţiei: Petarde, trofee de vânătoare şi capcane pentru animale, găsite în locuinţa unui tânăr din Maramureş

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au descoperit petarde, trofee de vânătoare şi capcane pentru animale în urma unei percheziţii efectuate în locuinţa unui tânăr de 19 ani din comuna Petrova, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Maramureş, Florina Meteş.

"Tânărul în vârstă de 19 ani era bănuit pentru comiterea infracţiunilor privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de operaţiuni cu articole pirotehnice. (...) În urma percheziţiei, colegii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe petarde de diferite mărci şi dimensiuni, o capcană metalică folosită la capturarea, fără drept, a animalelor sălbatice, două trofee de cerb carpatin, un trofeu de căprior şi şase colţi de mistreţi", a spus Florina Meteş.

Toate obiectele şi bunurile găsite în urma percheziţiei au fost ridicate de poliţişti. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.