Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură impresionantă a DNA: Ce ”greu” au reținut procurorii

DNA 1

Procurorii DNA par să reintre în scenă, după ce evenimentele sociale și politice au oferit cele mai importante știri în ultimele două săptămâni. Procurorii DNA au efectuat o captură impresionantă joi seara. Ei l-au reținut pe comisarul-șef Ionel Iorga, șeful Biroului de Investigaţii Criminale din Poliția Municipiului Brăila, pentru luare de mită, anunță DNA Galați.

Iorga este polițistul care, în 2005, pe când era șeful Biroului Crimă Organizată și instrumenta dosarul CLAMPI, a fost atacat în casă cu cocteil Molotov. Autorii atacului mafiot cu cocktailuri Molotov, asupra comisarului Ionel Iorga şi a familiei sale, nu au fost identificaţi nici până acum.

Reamintim că, în noaptea de 27/28 mai 2005, în jurul orei 3.00, un comando format, se pare, din 3 indivizi necunoscuţi a ţintit cu pietre geamul termopan de la balconul comisarului Ionel Iorga, care locuia în blocul MAI din Ansamblul Buzăului. Ulterior, prin spărtura formată, atacatorii au aruncat două sticle pline cu benzină în dormitorul în care se aflau la acea oră ofiţerul, soţia şi mezina familiei. Uneia dintre sticle i-a sărit fitilul în balcon, incendiindu-l, apoi s-a izbit în tăblia patului din dormitorul comisarului Iorga, iar benzina s-a vărsat dedesubt. A doua sticlă a explodat la picioarele poliţistului, care dormea împreună cu soţia şi copilul de aproape doi ani, iar încăperea s-a aprins brusc, de sub pat. Iorga a dat să iasă din casă, după care, auzind bătăile în uşă ale unui coleg venit să-i sară în ajutor, s-a ascuns, crezând că va fi atacat. În dormitorul în flăcări rămăseseră soţia şi fetiţa, care inhalaseră fum. Din celălalt dormitor, striga disperat copilul mai mare, băiatul care avea atunci 12 ani.

Poliţistul, avansat între timp la gradul de comisar şef, este în prezent şef al Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila.

Se pare că dosarul ofițerului a fost instrumentat chiar de un fost coleg, care a ajuns la DIICOT și apoi la DNA, scrie obiectivbr.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.