Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură impresionantă a polițiștilor din Capitală. Peste trei tone de petarde şi artificii au fost confiscate în urma unei cercetări ample

petarde artificii

Poliţiştii Capitalei au confiscat, în urma a două percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, peste trei tone de petarde şi artificii, în cadrul cercetărilor într-un dosar penal privind operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar comercializa în mediul online cantităţi însemnate de articole pirotehnice. Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a bănuiţilor, la data de 28 decembrie au fost puse în executare două mandate de percheziţie, fiind depistate 3.100 de kilograme de articole din categoriile celor interzise la deţinere şi comercializare de către persoane neautorizate", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, transmis, vineri, AGERPRES.

Cantitatea de articole pirotehnice a fost sigilată şi ridicată de către poliţişti.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producere, experimentare, prelucrare, deţinere, transport, folosire sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.