Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură impresionantă în Spania - Un militar brazilian a fost arestat în Spania cu 39 kg de cocaină

cocaina

Un membru al echipajului unui avion militar care transporta în avans delegaţia preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro la summit-ul G20 din Japonia a fost arestat în sudul Spaniei cu 39 kg de cocaină în valiza sa, a indicat miercuri Garda Civilă, relatează AFP potrivit Agerpres.

Marţi, la jumătatea zilei, în cursul unei escale a acestui aparat al forţelor aeriene braziliene pe aeroportul din Sevilla, ''de la militar au fost confiscate, în cursul unui control, 39 kg de cocaină'', aflate în valiza sa, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a poliţiei din Sevilla.

''În valiza sa, el nu avea decât droguri'', a precizat purtătoarea de cuvânt.

Adus miercuri în faţa instanţei, militarul a fost plasat în detenţie provizorie, fiind acuzat de delict împotriva sănătăţii publice, categorie ce include în Spania traficul de droguri, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt al justiţiei din Andaluzia.

Militarul se afla la bordul unui avion ce îl preceda pe cel al preşedintelui brazilian, care a început în cursul nopţii de marţi spre miercuri o călătorie către Osaka (Japonia) pentru a participa la reuniunea G20.

Bolsonaro a anunţat chiar el marţi seara pe reţelele sociale ''arestarea, la Sevilla, a unui militar al armatei aerului având asupra sa stupefiante''.

''În cazul în care implicarea militarului în acest delict va fi dovedită, acesta va fi judecat şi condamnat în virtutea legii'', a dat asigurări preşedintele brazilian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.