Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură RECORD a poliţiei: şase MILIOANE de ţigări de contrabandă. Prejudiciu FABULOS - VIDEO

captura Youtube
tigari contrabanda

Captură record a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice Arad! Aceştia au depistat un autotren încărcat cu 600 de baxuri de ţigări de contrabandă. Şoferul, un cetăţean sârb, a fost reţinut, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române.

"La data de 20 octombrie a.c., polițiștii au depistat, pe D.N. 69, un autotren cu semiremorcă, staționat într-o parcare. În urma controlului încărcăturii autotrenului, polițiștii au descoperit 600 de baxuri, care conțineau 6.000.000 de țigarete netimbrate.

În cauză, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au desfăşurat investigaţii, în perioada februarie – octombrie a.c.. ţigările urmau a fi comercializate în partea de vest a ţării.

Şoferul autotrenului, cetățean sârb, de 38 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Tribunalului Arad cu propunere de arestare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Cantitatea de țigarete, în valoare de aproximativ 3.000.000 de lei, precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.", se arată în comunicatul de presă.

Citeşte şi: Videanu RUPE TĂCEREA în procesul privind finanţarea ilegală a PDL: 'Aveam o structură instituţională foarte bine pusă la punct...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.