Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carabol pe o șosea din Suceava - Un șofer beat a făcut praf patru mașini

accident timis

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe DN17, miercuri noaptea, pe raza localităţii Păltinoasa, după ce un şofer în stare de ebrietate a făcut o depăşire neregulamentară, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuţ Cobziuc, scrie Agerpres.

Potrivit ISU Suceava, în accident au fost implicate patru autoturisme şi şapte participanţi la trafic, dintre care trei au necesitat transportul spital.

Circulaţia rutieră a fost blocată temporar pe ambele sensuri de mers.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, accidentul a fost provocat de un bărbat care, în timp ce conducea un autoturism în oraşul Gura Humorului, nu a oprit la un semafor, iar un echipaj de poliţie aflat în zonă a observat comportamentul şoferului şi a procedat la urmărirea acestuia.

Şoferul urmărit în trafic nu a oprit la semnalele acustice ale poliţiştilor, continuând deplasarea în viteză, iar în Păltinoasa a intrat într-o depăşire pe linie continuă şi a lovit un alt autoturism ce se deplasa regulamentar din sens opus.

Şoferul care a produs accidentul se afla în stare de ebrietate, etilotestul arătând o alcoolemie de 0,63 mg/litru de alcool în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.