Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caracatița formată pentru a-l scoate vinovat pe Bode. Interesele cui le servește rectorul UBB Daniel David?

Facebook
Daniel David

De ceva vreme în spațiul public, într-o anumită bulă a internetului, pare că nu mai există război la graniță, nu mai există inflație, tot ce contează e să îl scoată vinovat pe ministrul Lucian Bode și să îl demită.

Din cine e format grupul acesta și care sunt legăturile dintre ei vă arătăm chiar astăzi. Pentru că se pare că s-a format o adevărată caracatiță.

  • Tot demersul a început de la USR care, într-o mișcare de imagine, s-a dus să transcrie de mână teza de doctorat a lui Lucian Bode, mișcare de noaptea-minții, din moment ce teză care era deja publică.
  • După care, concomitent, de parcă se vorbiseră, jurnalista Emilia Șercan a început tot mai des să facă postări și ,,dezvăluiri" despre teza de doctorat a lui Bode.
  • UBB, în câteva reacții fulger, de parcă le aveau pregătite, au început să iasă public și să spună că reanalizează teza lui Bode (teză pe care ei au certificat-o ca fiind autentică în 2018!). Prima oară ne-au zis că plagiatul e de doar 3%, iar a doua oară au dat un verdict foarte vag, din care fiecare parte a înțeles ce a vrut.
  • Și, tot de parcă totul ar fi o campanie foarte atent planificată, asociația VeDem Just face la câteva zile plângere penală împotriva lui Lucian Bode. Asociația VeDem Just este fondată de judecătorul exclus din magistratură, Cristi Dănileț.

Întâmplător sau nu, rectorul UBB, Daniel David, este cumva conectat cu toate entitățile de mai sus. Este cunoscută afinitatea sa pentru USR și acest lucru se poate observa din mai multe declarații ale sale din trecut.

De asemenea, rectorul UBB participă frecvent la evenimente împreună cu Cristi Dănileț, judecătorul exclus de trei ori din magistratură. Este oare Daniel David obiectiv și echidistant aici? Sau a cedat și el presiunilor la care au cedat și membrii comisiei de etică, după cum recunoștea chiar șeful comisiei?

content-image

Nici Cristi Dănileț și Emilia Șercan nu sunt străini.

content-image

Cristi Dănileț este același om care, DUPĂ ce a fost exclus deja din magistratură, a fost propunerea USR pentru Curtea Constituțională. Și așa se închide cercul.

Bonus: o altă figură foarte vocală în a face campanie negativă împotriva lui Bode este chiar polițistul-influencer Marian Godină. Ce legătură are Godină cu toți cei de mai sus? Ei bine, Emilia Șercan a fost nașa de botez a copilului său.

content-image

Ce interes au toți acești oameni în a-l ,,arde pe rug pe Bode"? Probabil vom afla curând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.