Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Caracatița de la MAI' - Deputatul Dumitru Coarnă acuză șefi din Interne că sunt în slujba mafiei

antena3.ro
Dumitru Coarna

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a acuzat, într-o declaraţie politică susţinută miercuri în Parlament, că politicieni ancoraţi în zona mafiei sunt sprijiniţi de lumea interlopă şi încearcă să-şi pună în funcţiile-cheie din poliţie “omul lor”.

„Din păcate, unii poliţişti cu funcţii de conducere sunt în slujba interlopilor şi gestionează siguranţa publică apărând interesele acestora, Miza mare în această ecuaţie este dată de faptul că aceşti oameni plasaţi în funcţii cheie gestionează banul public. Un exemplu în acest sens este frauda la bugetul MAI, constând într-un prejudiciu material în cuantum de 10 milioane lei, ca urmare a săvârşirii unor ilegalităţi de către persoane cu funcţii de conducere din cadrul Serviciului Omoruri al DGPMB”, a declarat deputatul PSD.

La Casa de Pensii a MAI sunt în plată pensii majorate `prin falsificarea unor documente financiare, fapt cunoscut de conducerea MAI fără a dispune măsuri pentru recuperarea prejudiciului cauzat', a mai susţinut Dumitru Coarnă. 'Caracatiţa corupţiei s-a extins la nivel naţional!', este concluzia acestuia.

„Am ajuns să trăim într-un stat de tip mafiot, în care o parte dintre politicieni sunt în legătură directă cu lumea interlopă şi dictează regulile siguranţei publice. Mecaniscul e simplu: politicieni ancoraţi în zona mafiei sunt sprijiniţi de lumea interlopă şi încearcă să-şi pună în funcţiile-cheie din poliţie “omul lor”, un sistem de genul serviciu contra serviciu”, a explicat deputatul PSD.

`Reformele promise pentru reorganizarea activităţii Ministerului de Interne întârzie să apară iar funcţiile de conducere se ocupă în continuare pe alte criterii decât pe competenţe' mai arată Dumitru Coarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.