Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carambol uriaș pe Autostrada Soarelui - 40 de mașini implicate. 17 victime / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE 9.24 - Şaptesprezece persoane, inclusiv copii, au fost rănite, unele fiind deja preluate şi transportate la spital, în urma unor accidente în lanţ cu 40 de autovehicule care s-au produs vineri în trei puncte apropiate de pe A2, în zona localităţii Medgidia, pe sensul către litoral, conform şefului DSU Raed Arafat. La nivelul judeţului Constanţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, dar şi planul alb, care se referă la organizarea activităţii în cadrul spitalului în cazul unei situaţii cu multiple victime. Traficul a fost deviat.

UPDATE - Şeful DSU Raed Arafat a precizat că 17 persoane au fost evacuate, unele fiind deja transportate la spital, fiind trei puncte în care au avut loc accidente în lanţ, cu peste 40 de autoturisme implicate.

Conform ISU Dobrogea, în autovehiculele implicate în accidente se afllă aproximativ 100 de persoane.

Datele au fost confirmate de ISU Dobroge, care a transmis că 17 persoane au fost rănite în accidentul de A2, printre care şi cinci copii, acestea fiind preluate de către echipaje SMURD şi echipaje de Ambulanţă pentru a fi transportate la spital.
La acest eveniment rutier au fost alocate forţe de la patru inspectorate pentru situaţii de urgenţă. Astfel, ISU Bucureşti-Ilfov a trimis 17 echipaje, dintre care 10 SMURD, ISU Constanţa – 17 echipaje dintre care 10 SMURD, cărora li s-au mai adăugat 13 ambulanţe de la Serviciul Judeţean Constanţa. De asemenea, de la ISU Călăraşi au ajuns la faţa locului o descarcerare, un echipaj de transport victime multiple şi patru ambulanţe ale SAJ, iar ISU Ialomiţa a intervenit cu cinci echipaje.

UPDATE 8.33 - La fața locului acționează 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași.

Până acum sunt raportate două victime rănite.

*

8.01 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța,  s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.