Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Caramitru a EXPLODAT după ce regele Cioabă, Viorel și Vulpița s-au infectat cu coronavirus: Puneți, bre nebunilor, mască

digi24.ro
andrei caramitru

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna ceartă românii care nu poartă măști. Acesta spune că după ce mai multe vedete s-au infectat, românii ar trebui să stea în case cât mai mult și să nu mai mearga la petreceri.

"Nu știu cati fotbaliști confirmați zilele trecute. Azi - Regele Cioabă, Vulpița și Viorel sunt și ei confirmați cu coronavirus. Nu mă miră, din păcate. Dar - măi sa fie. Și ăștia sunt plătiți de oculta și de Bill Gheitz? Chiar toți? Chiar așa?

Dacă nici acuma prostii care nu cred - continua așa ca până acum cu tâmpenia din capul lor și cu conspirațiile - nu mai avem nici o șansă.

Puneți bre nebunilor mască și opriți orice paranghelie. Stati naibii in casă cât mai mult. Ca nu va mai primește nimeni nici măcar in spitale. Credeți ca doctorii vor alege sa trateze un bombardier vai de capul lui cum sunteți voi sau un om civilizat - când nu mai au paturi?", scrie Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.