Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantina aduce cifre bune în trafic: numărul accidentelor grave din Brăila, în scădere cu 27% în primele luni ale anului

Captură foto filmare Ziaruldeiași.ro
Accident rutier Iași

Numărul accidentelor rutiere grave a înregistrat o scădere cu 27% în primele şase luni ale acestui an, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului 2019, potrivit bilanţului făcut public, luni, de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brăila, relatează Agerpres.

Pe raza judeţului Brăila s-au produs, în primele şase luni ale lui 2020, 44 de accidente rutiere grave, în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2019, când au avut loc 32 de accidente rutiere grave.

În ceea ce priveşte numărul persoanelor decedate în accidente grave, acesta a fost de 10, în comparaţie cu 2019, când au fost înregistrate 11 decese.

Numărul persoanelor grav rănite în accidente rutiere grave a scăzut de la 45 de persoane, în primele şase luni din 2019, la 25 în aceeaşi perioadă din 2020 (44%).

Principalele cauze care au dus la producerea accidentelor grave în 2020 au fost indisciplină pietonală, viteza neadaptată/neregulamentară şi abaterile bicicliştilor de la regulile de circulaţie pe drumurile publice.

În perioada menţionată din 2020 au fost reţinute în vederea suspendării/anulării dreptului de a conduce autovehicule 1.560 de permise, în creştere cu 5,6% faţă de 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.