Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantină în condiţii de lux! Turişti izolaţi într-un hotel din Tenerife riscă să se bronzeze cu urme de mască sanitară / FOTO

Un hotel de lux din Tenerife este în carantină după ce mai mulţi turişti au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, iar peste 700 de persoane cazate la hotel au fost obligate să rămână izolate, conform unor înregistrări video apărute pe reţelele de socializare online, potrivit Mediafax.

Turiştii stau la plajă purtând măşti şi se bucură de mâncarea şi băuturile gratuite puse la dispoziţie la hotel.

Cei 723 de turişti din 25 de ţări care sunt cazaţi la Costa Adeje Palace, un hotel de patru stele din Tenerife, au fost informaţi, miercuri, că intră în carantină, după ce mai multe persoane au avut rezultate pozitive la testul pentru COVID-19.

Turiştii sunt nevoiţi să stea în carantină 14 zile pentru a evita răspândirea virusului, au confirmat autorităţile spaniole.

Citește și: S-a găsit un tratament pentru coronavirus și este deja produs: experții medicali confirmă faptul că dă rezultate

Potrivit unor înregistrări video apărute pe reţelele de socializare online, turiştii stau la piscină şi restaurant purtând măşti şi se bucură de şampania furnizată de hotel.

Costa Adeje Palace este unul dintre cele cel puţin două hoteluri din Europa intrate în carantină, potrivit nytimes.com.

Autorităţile din Innsbruck, o staţiune de schi din Austria, au închis un hotel cu 108 camere după ce un angajat a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.