Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantină prelungită în mai multe localități din județul Ilfov! Cum explică Raed Arafat numărul încă mare de cazuri de COVID-19

gov.ro
Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, spune că în localitățile din județul Ilfov rata incidenței cazurilor de coronavirus este în continuare ridicată, în ciuda faptului că a fost institută carantina, pentru că acestea se află ”la limită cu Bucureştiul, este un pic mai greu de controlat situaţia acolo”.

"Ilfovul este o situaţie mai deosebită, pentru că este la limită cu Bucureştiul, este un pic mai greu de controlat situaţia acolo. (...) De altfel, avem localităţi care sunt de foarte mult timp sub carantină şi care nu au scăzut semnificativ şi continuă să fie sub carantină. Şi dau exemplul Constanţei aici, care este sub carantină, probabil că nu sunt implementate regulile la maxim acolo, sau o parte din populaţie nu respectă regulile, nu ştim care ar fi motivul. Iar majoritatea localităţilor care deja ies şi măsura locală sau zonală s-a dovedit a fi foarte bună în aceste localităţi şi o să practicăm mai departe, fără discuţie”, a declarat Raed Arafat, duminică, la Antena 3.

RĂZBOIUL gazelor. Bulgaria este acuzată că ajută Rusia în detrimentul statelor pro-americane din Est. Rusia a primit cheile Balcanilor

În ultimele zile, autoritățile au anunțat prelungirea carantinei în mai multe localități din județul Ilfov.

Pe 11 decembrie, Prefectura Ilfov a prelungit cu 7 zile carantina instituită în Berceni, însă a anunțat ridicarea carantinei pentru localitatea Clinceni.

Sâmbătă, autoritățile locale au anunțat că și locuitorii din Bragadiru și Chiajna vor rămâne în carantină pentru încă o săptămână. Și tot cu șapte zile aa fost prelungită carantina și în localităţile Corbeanca, Dobroeşti, Mogoşoaia, Otopeni şi Popeşti-Leordeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.