Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantinată de 13 zile, Timișoara se face de RUȘINE: două focare noi izbucnesc în primărie, iar orașul e sufocat de miros de cauciuc și fum

carantina

Timișoara devine pe zi ce trece un soi de exmplu național de 'așa nu'. Orașul a fost carantinat acum 13 zile, la rata de infectare de 7.49 la mie. La 13 zile distanță, rata de infectare a crescut. Mai mult, conform datelor DSP, chiar în subordinea Primăriei Timișoara a izbucnit un focar de coronavirus, la Direcția de Evidență a persoanelor.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținător

Probleme există și la Direcția Juridică, acolo unde patru angajați au fost diagnosticați cu coronavirus, totul în timp ce primarul Dominic Fritz a promis că orașul va fi un model național de gestionare a pandemiei. Practic, în plină carantină, doar industria HORECA și școlile au fost închise, iar ineficiența măsurilor se vede în rata de infectare.

În  timp ce timișorenii stau în case sau ies cu declarații,  aerul din Timișoara e absolut irespirabil. Sâmbătă dimineață, la ora 5, mirosul de cauciuc era insuportabil. În paralele, în Timișoara miroase și a fum, din surse pe care Garda de Mediu și DSP nu le pot identifica încă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.