Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caravana mobilă de vaccinare anti-COVID-19 se plimbă prin Delta Dunării

Dominic Fritz Facebook
echipe vaccinare

Prefectura judeţului Tulcea a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, că populaţia din comunităţi izolate din Delta Dunării va fi vineri imunizată împotriva COVID-19 în cadrul unei caravane mobile organizată de Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

Vaccinarea se va efectua cu serurile produse de Pfizer-BioNTech şi Johnson&Johnson.

"Sezonul turistic de anul acesta este la început şi îmi doresc ca Delta să fie un loc sigur pentru turiştii care ne vor vizita şi anul acesta. Mâine (vineri, n.red.), începând cu ora 08.00, o echipă mobilă de vaccinare, formată din cadre medico-sanitare de la centrele de vaccinare amenajate la Sala de Sport 'Dan Pohariu' şi, respectiv, la Liceul Tehnologic 'Nicolae Cornăţeanu' din municipiu, se va deplasa în Pardina şi Chilia Veche pentru a vaccina locuitorii zonei dornici să se imunizeze", a declarat prefectul Marcel Ivanov, citat de sursa amintită.

În comunicat se menţionează că evidenţele DSP arată că în Pardina se estimează că se vor imuniza 40-45 de persoane, iar în Chilia Veche vor fi efectuate 70-80 de imunizări.

Potrivit unei alte informări remisă presei joi de Prefectura judeţului, în Tulcea incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 este de 0,3 cazuri la mia de locuitori, iar de la începutul pandemiei au fost confirmate 8.427 cazuri. Dintre acestea 8.038 au fost declarate vindecate, iar 287 de persoane au decedat.

Până miercuri, 2 iunie, în judeţ s-au vaccinat 71.388 de persoane, iar dintre acestea 530 doar în ultimele 24 de ore de monitorizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.