Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caravana Patrioţi în Europa demarată de AUR

Mediafax
AUR alianta pentru unirea romanilor

AUR a demarat miercuri Caravana "Patrioţi în Europa" printr-un periplu prin pieţele agro-alimentare din Capitală şi va parcurge, în următoarele săptămâni, toate judeţele ţării, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, candidaţii AUR la europarlamentare îşi propun astfel să înţeleagă mai bine nevoile fiecărei comunităţi în parte pentru a se asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European.

"Pornim caravana "Patrioţi în Europa" de aici din Piaţa Victoriei, din faţa Guvernului, şi mergem prin toate pieţele agro-alimentare din Bucureşti cu mesajul "cumpără de la români". Pornim de aici cu candidaţii AUR la europarlamentare, care o să meargă în următoarea lună prin toată ţara, în toate judeţele. Pornim din Capitală şi ajungem în toată ţara. Dumnezeu să ne ajute!", a declarat miercuri preşedintele AUR, deputatul George Simion, într-un comunicat de presă.

"Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informaţii despre viziunea şi propunerile noastre pentru viitorul României şi al Uniunii Europene", precizează comunicatul AUR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.