Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cardiff a retrogradat matematic din Premier League, iar Florin Andone va putea juca şi în sezonul următor în prima ligă, cu Brighton

www.digi24.ro
Florin Andone

Cardiff a retrogradat matematic din Premier League, după eşecul din penultima etapă în faţa lui Crystal Palace, scor 2-3. Astfel, Florin Andone va putea juca şi în sezonul următor în prima ligă, Brighton fiind, în acest moment, prima echipă peste linie.

Cardiff a început slab meciul. Oaspeţii au dominat încă din primul minut, iar golul a picat în minutul 28, prin Wilfried Zaha. Deşi a restabilit egalitatatea 3 minute mai târziu, printr-un autogol al lui Martin Kelly, reuşita celor de la Cardiff nu a fost suficientă nici pentru un rezultat de egalitate la pauză. Michy Batshuayi a marcat pentru 2-1 în minutul 39. În partea secundă, gazdele au încercat să fie mai active pe plan ofensiv, dar tot Palace a marcat prima. Andros Townsend şi-a trecut şi el numele pe tabelă în minutul 70. Scorul final a fost stabilit de Bobby Reid, care a punctat pe finalul meciului, informează mediafax.ro.

După un singur sezon în Premier League, Cardiff se vede nevoită să joace din nou în Championship din stagiunea următoare. Cel mai probabil, Cardiff va fi nevoită să se despartă de cei mai buni jucători ai echipei, Bobby Reid, Kenneth Zohore şi Josh Murphy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.