Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cardiff City a plătit toţi banii pentru transferul lui Emiliano Sala

wikipedia
emiliano sala

Clubul galez Cardiff Ciity a anunţat că a plătit grupării FC Nantes toată suma pentru transferul lui Emiliano Sala, jucător care a decedat într-un accident de avion în data de 21 ianuarie 2019, potrivit news.ro

“Cardiff City a plătit astăzi (n.r. – marţi) a doua şi a treia tranşă din suma de transfer pentru Emiliano Sala, aşa cum a dispus recent FIFA. Asta deşi nu există încă o decizie judiciară cu privire la răspunderea lui FC Nantes pentru accident. Continuăm să depunem eforturi pentru ca cei responsabili să fie traşi la răspundere. Aşteptăm cu nerăbdare procesul în faţa instanţei franceze de anul viitor”, a precizat clubul.

La sfârşitul lunii trecute, FIFA a dispus ca gruparea Cardiff City, aflată în litigiu cu FC Nantes, să plătească ultimele două tranşe din suma pentru transferul lui Emiliano Sala, în valoare totală de 17 milioane de euro.

Clubul galez a fost somat atunci să plătească tranşele de 6 milioane de euro şi 5 milioane de euro. Această obligaţie de plată a fost însoţită de dobânzi de 5% pentru aceste datorii.

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala a murit la 21 ianuarie 2019, la vârsta de 28 de ani, după ce avionul cu care se deplasa s-a prăbuşit în Canalul Mânecii. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.