Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anomalii în cotractul lui Sala - Cardiff City va plăti dacă va fi obigată contractual

Twitter
Emiliano Sala, Nantes

Preşedintele clubului Cardiff City, Mehmet Dalman, a vorbit despre anomalii în contractul de transfer de la FC Nantes la gruparea galeză al atacantului Emiliano Sala, decedat într-un accident de avion, informează lequipe.fr.

"Evident că vom plăti dacă vom fi obligaţi contactuali să o facem. Suntem un club respectabil, dar dacă nu suntem (n.r. - obligaţi) - şi anumite anomalii merg în direcţia asta - puteţi să vă aşteptaţi ca, în calitate de preşedinte şi garant al intereselor clubului, voi studia problema (...) Este ceea ce sunt pe cale să facem", a declarat Dalman, într-un interviu acordat BBC, adăugând că mai sunt multe întrebări fără răspuns în această tranzacţie şi că se află în faza de a strânge de informaţii.

La 9 februarie, gruparea FC Nantes a cerut clubului Cardiff City să plătească suma de transfer în cazul lui Emiliano Sala, decedat în urma accidentului aviatic din 21 ianuarie. FC Nantes a acordat zece zile celor de la Cardiff, înainte de a acţiona în justiţie clubul galez pentru suma de 17 milioane de euro.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit, iar căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.