Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carduri de fidelitate oferite de Teatrul Toma Caragiu din Ploiești

La conferința de presă organizată cu prilejul împlinirii a 70 de ani de existență a Teatrului Toma Caragiu din Ploiești, directoarea instituției Mihaela Rus și viceprimarul orașului Cristian Ganea au anunțat câteva noi inițiative cu profil cultural.

Citește și: Noi restructurări la Digi24 - Adriana Nedelea și Dan Turturică părăsesc postul de televiziune/ Alți trei jurnaliști de la site, concediați

Prima inițiativă are în vedere Conferințele de la Teatru, o serie de conferințe care îi va aduce pe scenă pe Ion Caramitru și violonistul Adrian Naidin, urmați de Emil Boroghină, directorul Teatrului Marin Sorescu din Craiova și, ultimul nume anunțat, Mircea Dinescu. Pentru a-l celebra simbolic pe ploieșteanul a cărui nume teatrul îl poartă, prima conferință va fi susținută pe 4 martie, data fatidică la care marele actor a plecat dintre cei vii.

În colaborare cu Hipodromul Ploiești, instituția va organiza, pe 31 mai, un Garden Party, eveniment cu invitați speciali, demonstrații de călărie, concerte - și al cărui prezentator va fi cel mai probabil Cătălin Măruță.

În acord cu inițiative similare din spațiul vestic, teatrul va emite o serie de Gift Card-uri cu care se poate merge la două sau cinci spectacole de teatru.

”Doamna Mihaela Rus a demonstrat că se poate face cultură la nivel înalt și în așa-numitul Oraș al Aurului Negru și o felicit pentru toate ideile, uneori nebunești, pe care le pune în practică, dând dovadă de un profesionalism desăvârșit!”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea, la sfârșitul conferinței de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.