Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care e parfumul preferat al lui Cătălin Botezatu: Designerul a uimit pe toată lumea / FOTO

Catalin Botezatu 3

Celebrul designer, Cătălin Botezatu face dezvăluiri de ultimă oră. Designerul s-a decis să spună cum îşi alege parfumurile pe care le foloseşte. Celebrul designer român Cătălin Botezatu îşi alege parfumurile cu mare grijă, în funcţie de ocazie, de ţinuta pe care o poartă, dar şi de personalitatea sa puternică şi energică.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

Şi nici nu ar putea fi altfel, mai ales dacă ne gândim la faptul că celebrul designer ne-a obişnuit cu o prestanţă elegantă. Deşi deţine o varietate de arome seducătoare, atunci când are ocazia, Cătălin Botezatu nu ezită să îşi achiziţioneze un parfum nou. Iar mereu primul pe lista sa e site-ul numărul 1 de shopping al vedetelor, Parfumeria.ro.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Un tânăr îi face sex oral unei fete, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

Pe noi nu a durat foarte mult până să ne convingă de faptul că produsele lor sunt garantat originale. Mai ales că toate parfumurile şi produsele de beauty de pe Parfumeria.ro au un cod care poate fi verificat pe Internet, menit să demonstreze originalitatea produsului ales. În plus, preţurile sunt foarte accesibile şi au o gamă variată de produse. Cum Cătălin Botezatu adoră senzaţia placută pe care i-o ofera fiecare comandă plasată la Parfumeria.ro, am aflat şi care sunt ultimele sale achiziţii. Creatorul de modă a ales să poarte aromele elegante ale parfumurilor Terre d’Hermes, Guerlain Homme, Givenchy Gentlemen Only, YSL La Nuit de l’Homme, toate esenţe puternice şi seducătoare care îi scot în evidenţă masculinitatea.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.