Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este bilanțul deceselor în statul american Florida, afectat de uragan

fr.de
taifun uragan furtuna

În statul american Florida există până în prezent un singur "deces neconfirmat" în urma uraganului Idalia, în timp ce oficialii continuă să cerceteze zonele grav afectate, a declarat miercuri guvernatorul statului, Ron DeSantis, informează Rador.

Departamentul de aplicare a legii din Florida cercetează în prezent un deces care a implicat un "incident de trafic", a declarat guvernatorul Ron DeSantis. Încă nu au fost confirmate decese din cauza furtunii, a precizat acesta. Directorul Diviziei de Management al Situațiilor de Urgență din Florida, Kevin Guthrie, a declarat că majoritatea oamenilor au plecat înainte ca furtuna să ajungă pe uscat. "Nu găsim pe nimeni acasă, deci, prin urmare, așa cum a vorbit guvernatorul, mulți mulți oameni au ținut cont de avertismentele de evacuare", a declarat Guthrie la o conferință de presă miercuri. Kevin Guthrie a declarat că 75% din căutările inițiale în zonele afectate au fost finalizate.

El a precizat că, începând de miercuri seară, echipele încă lucrează. Joi, oficialii vor trece la securizarea și stabilizarea zonelor greu afectate pentru a nu se agrava, a spus el. De asemenea, echipele se vor întoarce în zonele puternic afectate pentru o căutare secundară pentru a se asigura că nu a rămas nimeni acolo. Oficialii vor începe să efectueze evaluări ale pagubelor în comunități, atât ale proprietăților individuale, cât și ale clădirilor publice, a mai spus Kevin Guthrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.