Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este starea de sănătate a Simonei Halep: Anunţ îmbucurător al lui Darren Cahill / VIDEO

www.digisport.ro
Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a afirmat într-o postare pe Instagram, alături de un scurt clip video, că sunt semne încurajatoare după accidentarea Simonei Halep, cu câteva zile înaintea debutului jucătoarei române la turneul de tenis de la Indian Wells (WTA).

''Din nou pe teren cu @simonahalep! Merge încet, dar sunt semne bune la revenirea după accidentare. Multe mulțumiri lui @dragosciaus (fizioterapeutul Dragoș Ciauș, n. red.), că a avut grijă așa de bine de Simo. Nu e o vedere rea la @bnpparibasopen. Și nici un backhand rău'', a scris Cahill, alături de clipul în care Simona Halep face câteva schimburi de mingi cu un partener de antrenament care nu apare în cadru.

Halep s-a accidentat la un genunchi, iar acest fapt a obligat-o să se retragă pe 3 februarie din turneul de al Sankt Petersburg, înaintea meciului din sferturile de finală cu rusoaica Natalia Vihlianțeva, conform Agerpres. La Indian Wells, Halep, a patra favorită, va intra direct în turul secund, contra învingătoarei dintre croata Dona Vekic și americanca Alison Riske.

 

Back on court with @simonahalep! Going slowly but good early signs after returning from injury. Big thx to @dragosciaus for taking such great care of Simo. Not a bad court in view @bnpparibasopen. Not a bad backhand either

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.