Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care sunt cei 12 oameni pe care Nicolae Robu i-ar vedea în fruntea PNL

Tion
Nicolae Robu

Fostul primar al municipiului Timişoara şi fost lider al PNL Timiş Nicolae Robu a prezentat o listă cu numele care, în opinia sa, ar putea conduce Partidul Naţional Liberal. Robu a precizat că este obligatorie condiţia, pentru noul preşedinte al PNL, de debarasare de ”aliatul toxic USR”, potrivit news.ro.

”PNL are mulţi oameni valoroşi care i-ar putea fi buni preşedinţi! Voi da o listă deschisă, reprezentând opinia mea strict personală, cu scuzele de rigoare pentru cei ce nu se regăsesc pe ea, şi apoi voi enunţa o condiţie pe care eu o consider obligatoriu de asumat de către cineva care doreşte să conducă partidul cu pretenţia de partid nr. 1 al României”, a scris, luni, pe Facebook, Nicolae Robu.

Robu prezintă o listă cu 12 persoane, ordonată alfabetic:

1 Emil Boc

2 Rareş Bogdan

3 Ilie Bolojan

4 Cristian Buşoi

5 Florin Cîţu

6 Iulian Dumitrescu

7 Gheorghe Falcă

8 Gheorghe Flutur

9 Dan Motreanu

10 Siegfrid Mureşan

11 Ludovic Orban

12 Robert Sighiartău

Fostul edil al Timişoarei a vorbit şi despre o condiţie pe care ar trebui să o îndeplinească noul lider al partidului.

”Şi iată condiţia pe care eu, personal, o consider obligatorie: debarasarea PNL de aliatul toxic USR! Scurt şi clar! A fost o greşeală asocierea PNL cu socialiştii, cu PSD, în 2011, este cel puţin la fel de nocivă asocierea de-acum, cu neomarxiştii, cu USR+PLUS. Acest curent, neomarxismul, este străin de interesele României, iar exponenţii lui, ajunşi în diverse funcţii, printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credinţă, aspiranţi legitimi la un mai bine pentru comunităţile / ţara lor -dacă părea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obrăznicie iarăşi nemaiîntâlnită sunt de o incompetenţă şi rea credinţă catastrofale! PNL n-are ce căuta alături de asemenea oameni şi de un asemenea curent!”, a mai scris Robu.

PNL va avea congres în 25 septembrie, Ludovic Orban şi Florin Cîţu anunţându-şi candidaturile pentru funcţia de preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.