Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cariera și averea lui Oprea, puse sub semnul întrebării: Parcă ar fi întâlnit peştişorul de aur

oprea

Toata cariera si averea vicepremierului Gabriel Oprea este pusa sub semnul intrebarii. Vicepresedintele PNL Ludovic Orban sustine ca de-a lungul timpului Oprea a ocupat 'care mai de care mai ciudate' si reclama faptul ca nimeni nu a clarificat aceste 'ciudatenii'. Inclusiv averea lui Oprea ar fi suspecta, de parca 's-ar fi intalnit cu pestisorul de aur'.

Citește și: Șoferul îl îngroapă pe Gabriel Oprea: Ce le-a spus procurorilor

"Nu există un interes real pentru a da la o parte toate petele, găurile negre care există în cariera mai mult decât stranie a lui Gabriel Oprea. L-am văzut în posturi care mai de care mai ciudate - de la bodyguard si paharnic al liderului minerilor Miron Cozma. Ce cauta acolo niciodata nu s-a aflat. L-am vazut in postura de dirijor al fluieratorilor PSD ai lui Adrian Nastase, l-am vazut in postura de fabricant de colonei politici si mediatici ... Declaraţia lui de avere te duce cu gândul că parcă în viaţa lui i-a apărut peste noapte o avere ca şi cum ar fi întâlnit peştişorul de aur. Nici până azi ANI nu a clarificat aceste lucruri.

Citește și: STENOGRAME HALUCINANTE: Un ministru a fost prins la prostituatele unui angajat de la Primărie

Întreaga carieră universitară este o sfidare la adresa mediului universitar in care a promovat cum se promova in anii 50 cu toti intelectualii facuti pe puncte. Cariera militară este o sfidare la adresa a ceea ce înseamnă armata şi haina militară. Gabriel Oprea este o ruşine pentru haina militară. Nici până astăzi nu s-a elucidat cum şi-a luat gradele, pe ce merite, dacă s-a respectat legea, nimeni nu vrea să elucideze aceste lucruri", a declarat Orban intr-o conferinta de presa, cerand inca o data demisia vicepremierului Oprea.

Citește și: Fugit în Dubai, un milionar celebru a fost condamnat la pușcărie cu executare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.