Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat Chelsea: 'Cu cât sufăr mai mult, cu atât sunt mai fericit'

BBC
Carlo Ancelotti

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a supraviețuit unei alte nopți europene uluitoare pe Bernabeu, după ce echipa sa a trecut cu bine de o revenire entuziasmantă a lui Chelsea, pentru a obține un loc în semifinalele Ligii Campionilor, în ciuda unei înfrângeri cu 3-2, după prelungiri, informeaza Mediafax.

Victoria cu 5-4 la general, consfințită marți seara, a venit la cinci săptămâni după ce Real a revenit de la două goluri în urmă în meciul cu Paris St Germain, pentru a obține o victorie istorică cu 3-1 în seara respectivă, eliminându-i pe vizitatori cu 3-2 la general, în optimi.

„Cu cât sufăr mai mult, cu atât sunt mai fericit", a declarat marți Ancelotti, zâmbind, la conferința de presă.

„A fost multă suferință, totuși. Eram e cale să pierdem cu 3-0, dar cred că nu am fi meritat-o, echipa s-a descurcat bine. Nu ne-am grăbit să marcăm, pentru că nu aveam nevoie, iar eu consider, că dupăcum decurgea jocul, nu meritau să marcheze al doilea gol".

Ancelotti și-a lăudat jucătorii pentru că nu au renunțat niciodată, chiar și după ce au fost conduși cu 3-0 cu 15 minute înainte de final, înainte ca Rodrygo să aducă egalitate la 4-4 la general și să ducă meciul în prelungirile în care Karim Benzema a marcat cu capul golul decisiv.

„Am câștigat pentru că am avut energia necesară pentru a menține meciul în viață. Jucătorii au fost curajoși și au făcut față ca niște războinici", a spus el.

„Meciul a fost dificil, știam că așa va fi, dar a fost mai complicat. După al doilea gol al lor, echipa a avut o cădere psihologică, dar magia acestui stadion îi ajută foarte mult pe jucători și pe echipă să nu renunțe niciodată".

Ancelotti a spus că trebuie să se calmeze și să evalueze echipa miercuri pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat.

El a lăudat rezistența lui Chelsea sub presiune și a spus că echipa sa a suferit mai mult decât de obicei pentru că i-a lipsit cel mai bun apărător, Eder Militao, care a fost suspendat, precum și pentru că a suferit o accidentare la genunchi săptămâna trecută pe Stamford Bridge.

„Trebuie să fim mândri de ceea ce am făcut, am jucat o rundă foarte grea în optimile de finală împotriva PSG, acum împotriva campionilor în exercițiu Chelsea, în sferturile de finală, pentru a trece în semifinale, așa că nu pot fi mai fericit".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.