Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlo Ancelotti, surprins că Toni Kroos nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur

digisport.ro
Toni Kroos

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, s-a arătat surprins că mijlocaşul său Toni Kroos nu este pe lista pretendenţilor la Balonul de Aur, anunţată vineri, informează AFP, potrivit agerpres.

"Astă mă surprinde puţin, deoarece Kroos a avut un sezon fantastic. Este însă adevărat că ar putea fi o problemă dacă ar fi nominalizaţi toţi jucătorii lui Real Madrid, pot să înţeleg asta", a declarat ironic Ancelotti sâmbătă, într-o conferinţă de presă, cu o zi înaintea primul meci al echipei sale în noua ediţie de campionat, pe terenul nou-promovatei Almeria.

"Dar Valverde, Militao, Alaba... toţi merită să fie pe listă. Toţi au avut un sezon fantastic. Nu vorbesc de câştigarea Balonului de Aur, însă ar merita să fie pe listă", a spus tehnicianul.

Brazilianul Vinicius este în schimb printre cei 30 de candidaţi la trofeul care va fi decernat pe 17 octombrie. "El a marcat golul victoriei în meciul în care noi am câştigat a 14-a Ligă a Campionilor, a avut un sezon incredibil...
Nu-i pasă dacă termină pe locul 4 sau pe locul 9. Pentru jucători contează doar victoria. Va reuşi mai mult în viitor. Din păcate însă pentru 'Vini', în acest sezon avem deja învingătorul în echipa noastră...", a spus italianul.

O aluzie clară la Karim Benzema, mare favorit pentru a obţine primul Balon de Aur din cariera sa.

"Ceea ce aşteptăm de la Vinicius este să continue pe calea succesului, să aibă continuitatea pe care a avut-o în sezonul trecut. Nu s-a oprit, nu a obosit, a reuşit un sezon impresionant, marcând multe goluri şi fiind mereu decisiv. Îi cerem să continue astfel", a conchis Ancelotti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.