Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul 3 al turneului Roland Garros

eurosport.com
carlos alcaraz

Carlos Alcaraz a trecut cu brio de un prim test dificil la Roland Garros, numărul unu mondial reușind să se impună miercuri în fața japonezului Taro Daniel cu 6-1, 3-6, 6-1, 6-2 și să ajungă în turul al treilea.

Alcaraz a reușit o victorie categorică în deschiderea meciului cu Flavio Cobolli, în primul său meci ca principal favorit la un turneu de Grand Slam, iar jucătorul în vârstă de 20 de ani a avut un alt start fulminant împotriva lui Daniel, trecând ușor de primul set, cu două break-uri, conform Agerpres.

Daniel a revenit în următorul set și a preluat un avantaj de 3-0 înainte ca Alcaraz să câștige și el primul game. Japonezul a continuat să câștige puncte împotriva spaniolului predispus la greșeli cu lovituri puternice de pe linia de fund, egalând disputa.

Jucătorul asiatic, aflat pe locul 112, nu a reușit însă să mențină nivelul jocului, iar Alcaraz și-a recăpătat concentrarea pentru a face break devreme și pentru a încheia setul cedând doar un singur game pe final.

Liderul mondial și-a menținut concentrarea, cu un serviciu eficient, reușind să închidă meciul și să obțină o întâlnire în turul 3 cu canadianul Denis Shapovalov, al 26-lea favorit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.