Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlos Sainz îi va lua locul lui Fernando Alonso la echipa de Formula 1 McLaren

www.agerpres.ro
Formula 1 McLaren

McLaren a anunţat, joi, că din sezonul viitor pentru echipa de la care pleacă Fernando Alonso va concura Carlos Sainz, care a semnat un contract pe mai mulţi ani, informează news.ro.

“Carlos, 23 de ani, din Madrid, Spania, a semnat un contract pe mai mulţi ani cu echipa, înlocindu-l pe Fernando Alonso. Când se va alătura echipei, ca pilot McLaren, în 2019, va fi al cincilea sezon în Formula 1 pentru Carlos. În prezent el ocupă locul 11 în clasamentul piloţilor, cu 30 de puncte”, se arată pe site-ul mclaren.com.

Citește și: Mihai Tudose FACE ORDINE - Ce solicitare are în scandalul momentului dintre Andronescu și Dragnea

“Sunt fan McLaren de când mă ştiu. Este un nume important, cu o istorie incredibilă, şi lista pliloţilor care au concurat pentru McLaren de-a lungul anilor cuprinde eroi ai Formulei 1. Evident, Fernando este unul dintre ei, astfel că este ceva special faptul că îi voi lua locul ca parte a următoarei generaţii de piloţi spanioli ai McLaren”, a declarat Carlos Sainz.

Marţi,  Fernando Alonso, pilotul echipei McLaren-Renault şi dublu campion mondial (2005 şi 2006 cu Renault), a anunţat că nu va mai concura în Formula 1 în sezonul 2019. Pilotul de 37 de ani, cu 32 de victorii în 17 sezoane de Formula 1, îşi va lua rămas bun de la circuit în 25 noiembrie la Yas Marina (Abu Dhabi). El a participat la peste 300 de Grand Prix-uri, iar ultimul succes al său datează din 2013, în Spania, la volanul unui monopost Ferrari.

Carlos Sainz este în prezent pilot Renault, alături de Nico Hulkenberg. La Renault va concura, din 2019, Daniel Ricciardo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.