Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlos Sainz speră să concureze la Marele Premiu al Australiei

carlos sainz jr

Pilotul Ferrari Carlos Sainz este încrezător că va putea participa la Marele Premiu al Australiei de duminică, deși a fost operat de apendicită în urmă cu două săptămâni, potrivit mediafax.

Carlos Sainz și-a exprimat joi încrederea că este suficient de în formă pentru a conduce Ferrari-ul său la Melbourne, dar va decide dacă va concura sau nu după ce va vedea cum îi rezistă corpul la antrenamente.

Spaniolul a fost operat de apendicită în urmă cu două săptămâni, ceea ce l-a făcut să rateze ultimul mare premiu din Arabia Saudită, unde pilotul de rezervă Oliver Bearman a ocupat locul șapte.

Sainz a declarat că starea i se îmbunătățește pe zi ce trece, după ce și-a petrecut ultimele două săptămâni mai degrabă în recuperare decât în antrenamente.

"În fiecare zi mă simt mult mai bine, prima săptămână a fost grea. Atunci vezi lucrurile un pic mai întunecate", a declarat el înainte de Marele Premiu al Australiei de duminică.

"Dar în a doua săptămână recuperarea s-a accelerat foarte mult și am început să mă simt încrezător că pot să mă urc în mașină mâine și să mă descurc bine. Voi vedea cum mă simt, mă simt pozitiv în această privință".

Sainz s-a clasat pe locul al treilea, în urma învingătorului Max Verstappen și a coechipierului olandezului de la Red Bull, Sergio Perez, la cursa de deschidere a sezonului din Bahrain.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.