Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan a făcut anunțul: Oana Schmidt Hăineală, în cărți pentru o funcție la MAI

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a confirmat, astăzi, că a depus o cerere pentru detaşarea fostului secretar de stat în Ministerul Justiţiei, Oana Schmidt Hăineală, la ministerul pe care îl conduce, informează Mediafax.

Oana Hăineală a fost retrasă de la Ministerul Justiţiei în urma unei cereri a procurorului general al României, la fel şi Constantin Sima, măsură luată după deschiderea anchetei privind adoptarea ordonanţei 13. Solicitarea a fost aprobată de Secţia pentru Procurori a CSM şi contestată fără succes de către Hăineală.

"Secţia de procurori a CSM a dispus încetarea detaşării pentru cei doi procurori şi eu cred decizia este benefică, e mai bine, nu numai pentru cursul anchetei, dar şi pentru Ministerul Justiţiei şi pentru cei doi procurori să fie acasă, în Ministerul Public, la dispoziţia Ministerului Public, pentru a clarifica toate problemele într-o manieră imparţială. Am ascultat şi punctul de vedere al domnului ministru, care mi s-a părut rezonabil, că doreşte să îşi menţină echipa însă impresia mea a fost că, totuşi, decizia nu vine de la domnia sa", a declarat atunci Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.