Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan anunță MĂSURI RADICALE la 'Beciul Domnesc': Procurorii au descins în arest

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marţi, că procurorul face toate verificările necesare, după ce au apărut informaţii că o femeie a fost ţinută în arest preventiv timp de trei zile, deşi ar fi trebuit pusă în libertate, scrie agerpres.ro.

"Din momentul în care am primit eu această informaţie am solicitat clarificarea rapidă a aspectelor care au condus la această situaţie. Este un dosar penal, s-a sesizat Parchetul şi, bineînţeles, cei responsabili vor răspunde. Din punctul nostru de vedere este inacceptabil să nu se pună în executare astfel de decizii. (...) Procurorul face toate verificările şi va dispune măsurile necesare. Există un dosar penal, măsurile sunt dispuse de procuror", a afirmat Carmen Dan, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului.

Citește și: Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

Precizările au fost făcute în contextul în care în presa centrală au apărut informaţii potrivit cărora conducerea Poliţiei Capitalei a dispus declanşarea unui control la Arestul central, după ce o femeie a fost ţinută în arest preventiv de vineri până luni, deşi instanţa a dispus plasarea acesteia sub control judiciar, scrie agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.