Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, după condamnările celor care au bătut-o pe femeia-jandarm și i-au furat pistolul: 'Ce ar fi însemnat dacă el trăgea în oameni?'

Stiri pe surse
Jandarmerita

Doi dintre cei şapte bărbaţi acuzaţi că au lovit-o pe jandarmeriţa Ştefania Nistor şi pe un coleg al acesteia, în timpul protestului din 10 august 2018, au fost condamnaţi definitiv la închisoare cu executare de Curtea de Apel Bucureşti.

Carmen Dan, ministru de Interne la acel moment, a precizat că este contrariată de decizia judecătorilor, după ce alți magistrați, cei de la Judecătoria Sectorului 1, deciseseră ca pedepsele să fie unele cu suspendare, nu cu executare.

Citește și: Documentul scăpat din interior! ‘Mizele ascunse’ ale lui Clotilde Armand

”Sunt acte de o violență extremă asupra unui jandarm fără posibilitatea de a se apăra. Ștefania a fost deposedată brutal de armamentul din dotare, iar asta a dus la decizia de eliberare a pieței de manifestanți. Ce ar fi însemnat ca cel care a sustras arma să înceapă să tragă în oameni? Ce ar fi însemnat și unde am fi ajuns?

Eu am fost chemată în calitate de martor în dosarul 10 august după 2 ani.”, a spus Carmen Dan, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Pe 10 august 2018, în timpul desfăşurării protestului diasporei în Piaţa Victoriei, mai mulţi indivizi au lovit-o pe Ştefania Nistor cu pumnii şi picioarele. Ea a fost prinsă în mulţime alături de un coleg, acesta din urmă încercând să o protejeze.

Citește și: Codrin Ștefănescu vrea susținere totală pentru Liviu Dragnea: Este foarte important pentru el să-i scrieți! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.