Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, explicații după ce a fost corectată de un prefect: Zona Întorsura Buzăului, depresiunea, este în competența Administrației Bazinale de Apă Buzău

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne a explicat contextul discuției cu prefectul de Buzău pe tema situației de la Întorsura Buzăului, menționând că nu era vorba despre localitatea aflată în județul Covasna, ci despre depresiunea din zonă, aflată în competența dministrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița /Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău.

"Zona Întorsura Buzăului, depresiunea și nu localitatea în sine, este în competența Administrației Bazinale de Apă Buzău – Ialomița /Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău și figurează ca fiind una dintre cele 22 de zone de risc comunicate de către Apele Române.

În dialogul cu prefecții, ministrul afacerilor interne a solicitat modul în care autoritățile au în atenție aceste zone.

Despre această zonă a fost vorba în discuția cu prefectul de Buzău și nu despre localitatea care este situată în județul Covasna", este precizarea Ministerului Afacerilor Interne.

Reacția vine după o discuție, în cadrul videoconferinței cu prefecții, pe tema inundațiilor, organizată duminică dimineața.

"Vreau sa stiu daca ati facut o evaluare la Intorsura Buzaului",i-a spus Carmen Dan prefectului din Buzău.

"Păi nu e la noi, e in judetul Covasna", a replicat prefectul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.