Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan face mișto de Sorin Grindeanu: 'A preluat Internele când a auzit că sunt coduri de ploi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Dan DNA

Carmen Dan și-a dat demisia din funcția de ministru de Interne, iar premierul Sorin Grideanu a și trimis actul la Palatul Cotroceni. De altfel, doar demisiile lui Dan și a lui Sevil Shhaideh au fost trimise la Cotroceni.

Carmen Dan l-a luat la mișto pe Grindeanu, după ce el a preluat, intermiar, și postul de la Interne. ”A auzit că sunt coduri de ploi și vrea să le gestioneze!”, a spus Dan la Antena 3. Nici noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta n-a scăpat de ironiile lui Dan. ”Și-a dorit mult să fie iar premier și își imaginează că a reușit!”, a adăugat Dan.

Citește și: Grindeanu a DEMISIONAT

”E ciudat ce afirmă domnul Ponta, după ce a fost foarte ocupat să pună presiune pe cei de la Monitorul Oficial ca să se vadă secretar general. A fost un desant la Monitor. E de prisos să mă amenințe că răspund penal pentru că anticipează dânsul că nu o să mă duc la serviciu.

E foarte clar cu al cui creier gândește domnul Grindeanu. Grindeanu a preluat Internele pentru că a aflat că sunt câteva coduri de ploi și dorește să le gestioneze.

Cred că e o luptă și pentru informații. Ponta și-a dorit foarte mult să fie iar premier și își imaginează că a reușit. Cred că ne confruntăm cu o lovitură de stat. Nu poate sa își facă treaba fără cabinet, incercarea disperată de a avea cabinet, de a pune presiune, de a negocia, înseamnă ca ti-ai propus sa creezi o structura care nu e constitutionala. Impune un guvern eludand Constitutia”, a spus Carmen Dan.

Citește și: Grindeanu sugerează că dinamitarea Guvernului s-a făcut și prin intermediul lui Shhaideh .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.