Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen de la Sălciua sare în apărarea preotului Visarion Alexa: De dat cu piatra suntem mulți…dar fără păcat câți suntem?

Inquam Photos / Octav Ganea
visarion alexa

Scandalul în care a fost implicat părintele Visarion Alexa a făcut valuri în societatea românească în ultimele săptămâni. Multe persoane publice şi-au exprimat poziţia faţă de acest scandal sexual, multele dintre acestea situându-se de partea duhovnicului. Printre acestea, şi cântăreaţa Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua sare în apărarea părintelui Visarion Alexa. Artista, o creştină practicantă, a ales să-şi petreacă ziua de naştere într-un pelerinaj organizat în Muntele Athos. Aici, ea a vizitat doar locurile unde intrarea este permisă și pentru femei.

Cântăreaţa este de părere că scandalul în care a fost implicat părintele Alexa este menit să discrediteze Biserica Ortodoxă Română şi este orchestrat de cei care îşi doresc „căderea Ei”. Ea este revoltată de faptul că oamenii îl judecă pe preot, deşi niciunul dintre cei care judecă nu este fără de păcat.

‘‘Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei! În acest caz… sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți…dar fără păcat câți suntem?”, este de părere vedeta, potrivit romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.