Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Harra, previziuni incredibile despre Smiley și Gina Pistol:`Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve`

Carmen Harra

Cunoscuta clarvăzăătoare, Carmen Harra, a făcut câteva predicții despre căsnicia dintre Gina Pistol și Smiley, în urma căsătoriei lor din data de 27 mai. Aceștia au decis să-și oficializeze relația, bucurându-se de iubire, veselie și distracție, alături de cei apropiați.

Carmen Harra, cunoscută pentru previziunile sale, a oferit câteva informații despre căsnicia dintre Gina Pistol și Smiley. În trecut, previziunile sale s-au adeverit în cazul unor relații celebre, precum cea dintre Adriana Bahmuțeanu, sau în privința căsniciei eșuate dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De această dată, Carmen Harra a exprimat câteva observații cu privire la mariajul dintre Gina Pistol și Smiley, conform Viva.ro.

Potrivit declarațiilor și previziunilor făcute de Carmen Harra, căsnicia dintre Smiley și Gina Pistol este descrisă ca fiind plină de iubire, înțelegere, respect și armonie. Previziile indică faptul că această atmosferă pozitivă și echilibrată va continua să existe în viața lor pentru mulți ani de acum înainte.

Carmen Harra a dezvăluit că relația dintre Gina Pistol și Smiley este extraordinară și extrem de frumoasă. Ea a subliniat faptul că cei doi sunt persoane total diferite, dar tocmai această diferență îi atrage unul către celălalt în mod special. Cu toate acestea, Carmen Harra a menționat și existența unor multe puncte comune între ei, care le permit să se sincronizeze și să facă ca lucrurile să funcționeze excepțional de fiecare dată.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună.

Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie.', a spus Carmen Harra, conform sursei citate.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.