Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Iohannis a făcut ANUNŢUL: Când RENUNŢĂ la învăţământ şi se mută la Bucureşti

Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu
carmen iohannis Inquam Photos

Carmen Iohannis a participat, luni, la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu, unde este dirigintă la clasa a XII-a. Întrebată de jurnalişti dacă de anul viitor vine la Bucureşti, alături de preşedintele Iohannis, Prima Doamnă a mărturisit că nu va renunţa la „iubirea vieţii” ei, şcoala, nici după absolvirea acestei promoţii, potrivit MEDIAFAX.

Citeşte şi: Arhiepiscopul Teodosie, demersuri de ULTIMĂ ORĂ. Ce au HOTĂRÂT magistraţii Curţii de Apel

Carmen Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a noului an, s-a îmbrăţişat cu elevii din clasa a XII-a, unde este dirigintă şi le-a transmis să fie încrezători în puternile lor, chiar dacă va fi un an greu.

„Începe un an foarte greu pentru ei. Suntem în clasa a XII-a, este un an cu multe provocări care sper să fie foarte interesante, iar rezultatele, la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi şi sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc. Le doresc să îşi depăşească limitele şi să dovedească din nou că sunt tot mai buni! Să fie încrezători în puterile lor”, a spus Carmen Iohannis.

Întrebată dacă va prelua clasa a noua la dirigenţie anul viitor sau va renunţa la învăţământ, prima doamnă a spus că nu va renunţa „la iubirea vieţii” ei.

„Clasa a noua o voi lua, dar nu ştiu dacă mai iau dirigineţie. Nu vreau să renunţ la iubirea vieţii mele, şcoala", a mărturisit Carmen Iohannis.

După festivitatea de deschidere a noului an şcolar, Carmen Iohannis şi elevii săi au făcut deja tradiţionalul "selfie" şi s-au retras în sala de clasă.

Citeşte şi: ALERTĂ - Un deţinut de la Penitenciarul Oradea a EVADAT. Autorităţile au început căutările .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.