Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Iohannis a intrat in vizorul Iuliei Albu. Ce nota a primit viitoare Prima Doamna

carmen iohannis mediafax

Viitoarea Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis a intrat in vizorul criticului de moda Iulia Albu. Este de notorietate faptul ca Iulia Albu este foarte dura in analizele vestimentare pe care le face si rareori scapa cineva cu nota de trecere in urma criticilor sale.

Insa Carmen Iohannis pare sa fi intrat cu dreptul in lumina reflectoarelor pe care o atrage dupa sine castigarea alegerilor prezidentiale de care Klaus Iohannis. In mod surprinzator, Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda pentru viitoarea Prima Doamna si chiar este de parere ca o va intrece pe Michelle Obama care este deja o adevarata fashion-icon.

Carmen Iohannis a primit nota 10 de la Iulia Albu.

"Cred că o va întrece pe Michelle Obama. Va fi cu siguranță cea mai iconică Primă Doamnă a României. Să nu uităm că Michelle Obama a fost criticată de mari nume din modă. Doamna Klaus Iohannis este o prezență decentă, iar atitudinea ei modestă s-a văzut și din reacția elevilor ei. Și ca să nu mă acuze cineva, nota 10 pe care am dat-o cuplului Klaus Iohannis a fost data înaintea afișării rezultatelor", a declarat Iulia Albu la Kanal D.

Mentionam ca viitoarea Prima Doamna Carmen Iohannis chiar o admira pe Michelle Obama, dar are ca model si familia regala a Romaniei.

sursa foto: Mediafax

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.