Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Iohannis face colectie de designeri

carmen

Carmen Iohannis pare sa faca colectie de designeri. Dupa ce a fost criticata la inceput pentru aparitiile sale publice la evenimente formale in tinute nu tocmai protocolare, Prima Doamna colaboreaza cu din ce in ce mai multi designeri autohtoni.

Intai a apelat la creatoarea Eli Laslean pentru tinuta de gala pe care a purtat-o la dineul regal cu ocazia aniversarii Principesei Margareta. Apoi Alexandreu Ciucu, furnizor oficial al Casei Regale, a anuntat ca va colabora cu Carmen Iohannis si se va ocupa de tinutele sale de protocol.

Saptamana aceasta creatorul Stephan Pelger a anuntat si el o colaborare cu Carmen Iohannis:

"Astazi a fost o zi cu totul speciala !!! Am facut Sfestania Atelierului , am avut multe intalniri iar ultima s-a incheiat chiar cu Prima Doamna a Romaniei , o adevarata prezenta eleganta si din cate mi-am dat seama si un suflet frumos ! Sunt foarte onorat de aceasta noua colaborare .

Together with the Beautiful First Lady of Romania preparing new designs . This is a great honor for me and my Brand ! Stay tuned!!! (n.r. Impreuna cu frumoasa Prima Doamna a Romaiei, pregatind noi creatii. Este o mare onoare pentru mine si pentru Brand-ul meu! Urmariti-ma in continuare!)" a scris Pelger pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.