Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CARNAGIU pe o şosea din Filipine. Cel puţin 25 de oameni au murit - FOTO/VIDEO

Cel puţin 25 de oameni au murit şi 22 au fost răniţi după ce un autocar a căzut marţi într-o prăpastie, în nordul Filipinelor, au anunţat autorităţile acestei ţări, informează AFP, potrivit agerpres.

Vehiculul a ieşit de pe carosabil pe un drum sinuos în provincia Nueva Ecija, căzând de la 24 de metri, au declarat surse din cadrul poliţiei şi autorităţile locale.

ALEGERI ANTICIPATE în Marea Britanie: Anunțul făcut de Theresa May

'Vehiculul este complet distrus', a spus Robert de Guzman, şeful poliţiei din localitatea Carranglan, unde a avut loc accidentul. 'Majoritatea pasagerilor, atât cei morţi cât şi cei răniţi, au fost găsiţi în afara autocarului' al cărui plafon părea smuls, a continuat acesta.

content-image

Cauzele accidentului nu sunt cunoscute deocamdată, însă potrivit primarului din Carranglan, Mary Abad, citat de televiziunea ABS-CBN, 60 de pasageri se aflau în autocarul care avea o capacitate de 45 de locuri. 'Această rută este cu adevărat periculoasă, cu numeroase prăpăstii', a adăugat Mary Abad.

Accidentele de circulaţie sunt frecvente în arhipelagul filipinez, unde autocare învechite şi neîntreţinute circulă pe drumuri prost luminate. Nerespectarea codului rutier şi programul lung de lucru al şoferilor contribuie de asemenea la insecuritatea rutieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.