Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carnavalul din Madeira, prevăzut pentru sfârşitul lunii februarie, a fost anulat în urma creşterii contagierilor

levadasmadeira.com
Carnavalul din Madeira

Guvernul regional din Madeira a anunţat marţi anularea festivităţilor de Carnaval, prevăzute pentru sfârşitul lunii februarie, ca urmare a evoluţiei contagierilor cu noul coronavirus, potrivit mass-media locale citate de EFE.

Într-un mesaj difuzat presei, executivul regional notează că nu se întrunesc condiţiile de securitate sanitară pentru organizarea acestor festivităţi, ce urmau să se desfăşoare între 26 februarie şi 2 martie.

Asociaţiile implicate în aceste celebrări şi, care au nevoie de mai multe săptămâni pentru repetiţii, au fost la rândul lor informate.

Potrivit ultimului raport oficial difuzat marţi al Direcţiei Generale de Sănătate (DGS) din Portugalia, insulele Madeira au înregistrat luni 1.322 noi contagieri, astfel încât numărul total al cazurilor pozitive detectate în această regiune a crescut la 25.269 de la începerea pandemiei, potrivit Agerpres.ro.

Portugalia, cu 10,3 milioane de locuitori şi aflată în cel de-al cincilea val al contagierilor, a înregistrat în total 1.460.406 de a cazuri confirmate şi 19.015 de decese de la începerea pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.