Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carne și brânză stricate în cea mai mare piață din București

carne porc

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) şi Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) au confiscat, marţi, din Hala Obor din Capitală, 6,5 tone de alimente improprii pentru consumul uman şi au dat 19 amenzi, de peste 70.000 de lei, informează news.ro.

Au fost controlate nouă mijloace de transport, 11 măcelării şi un magazin alimentar, precizează ANSVSA, într-un comunicat.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 19 amenzi, care au însumat 70.700 de lei şi au fost emise opt ordonanţe de suspendare a activităţii, dintre care una pentru o perioadă de un an.

Totodată, a fost confiscată o cantitate de peste 6,5 tone de produse alimentare improprii consumului uman, dintre care 6.248 de kilograme de produse aflate în mijloace de transport neautorizate şi 323 de kilograme de produse din depozite alimentare.

Printre deficienţele constatate au fost comercializarea de produse alimentare fără elemente de identificare, etichetate sau ambalate necorespunzător, comercializarea produselor alimentare fără respectarea condiţiilor de igienă, transportul de produse alimentare cu mijloace de transport neautorizate sanitar veterinar, insalubre şi fără echipamente de asigurare a lanţului de frig.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.