Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caroline Wozniacki: 'Mi-ar fi imposibil să revin precum Serena Williams'

www.dailymail.co.uk
Caroline Wozniacki

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki afirmă că i-ar fi "imposibil" să calce pe urmele bunei sale prietene Serena Williams şi să revină în circuitul profesionist după ce ar aduce pe lume copil, aşa cum a făcut campioana americană.

"Serena este o sportivă incredibilă. Îi place să joace şi cred că este uimitor şi extraordinar pentru sport să o vedem revenind. Însă cred că, la 36 de ani şi după ce aş avea un copil, pentru mine ar fi imposibil. Privind lucrurile din punct de vedere sportiv, cât şi din cel al corpului, nu cred că aş fi capabilă să ţin pasul", a declarat daneza, potrivit Agerpres.

Serena Williams, care are în palmares 23 de titluri de Mare Şlem, îşi va continua revenirea miercuri, când o va întâlni în primul tur al turneului WTA de la Miami pe japoneza Naomi Osaka, recenta câştigătoare a turneului de la Indian Wells.

Cea mai mică dintre surorile Williams este hotărâtă să revină în fruntea ierarhiei tenisului feminin, dominată acum de Simona Halep, în timp ce Wozniacki ocupă locul secund.

Directorul turneului de la Miami, James Blake, a cerut WTA să-şi regândească regulile, Serena Williams nefiind desemnată cap de serie pentru competiţia din această săptămână, după ce stat departe de tenis mai bine de un an.

În legătură cu acest subiect, Wozniacki a precizat: "Atunci când te întorci, trebuie să iei totul de la zero şi este aceeaşi situaţie pentru toţi. Dar Serena va fi bine, nu este îngrijorată. Ceea ce face ea este remarcabil. Este fericită şi cred că ai o altă perspectivă asupra vieţii atunci când ai un copil".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.