Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carrefour lansează un fond care va investi în startup-uri din domeniul retailului digital

clearlyveg.com
carrefour

Grupul francez Carrefour, cel mai mare retailer european, a anunţat luni că a decis să îşi unească forţele cu firma de venture capital Daphni pentru a investi în startup-uri din domeniul retailului digital, în conformitate cu planul său global de a se extinde pe segmentul de e-commerce în următorii patru ani, transmite Reuters.

Noul fond creat de cele două părţi, care va fi denumit Dastore, va investi iniţial 80 de milioane de euro pentru a prelua participaţii minoritare la startup-uri cu mare potenţial de creştere din Franţa şi întreaga lume, în ideea de a permite Carrefour "să fie aproape de inovaţiile şi noile tehnologii", a informat grupul francez într-un comunicat de presă.

În luna noiembrie 2021, Carrefour a promis că între 2022 şi 2026 va investi trei miliarde de euro pentru expansiunea sa digitală, unul dintre pilonii noii strategii a grupului francez, care vrea să rămână în faţa Amazon în ceea ce priveşte livrările de cumpărături şi să îşi accelereze relansarea.

Grupul Carrefour are aproximativ 13.000 de magazine în peste 30 de ţări. Carrefour a încheiat anul 2021 cu 43 de hipermarketuri pe piaţa din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.