Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carrefour suspendă promoţiile de 'Black Friday' în Franţa, la cererea ministrului Economiei şi Finanţelor

clearlyveg.com
carrefour

Grupul francez de distribuţie Carrefour a acceptat să îşi suspende operaţiunile comerciale legate de 'Black Friday', care urmau să aibă loc în perioada 27-29 noiembrie, la cererea ministrului Economiei şi Finanţelor, a declarat joi un purtător de cuvânt al grupului pentru Reuters.

Miercuri, ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, le-a cerut companiilor din sectorul distribuţiei să amâne campaniile promoţionale de Black Friday, prevăzute a avea loc în Franţa în data de 27 noiembrie, în timp ce Guvernul de la Paris este aşteptat să decidă în zilele următoare când îşi vor putea relua activitatea centrele comerciale ''neesenţiale'', închise în cadrul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Bistrița intră în carantină: incidența cazurilor este de 9,1 la mia de locuitori

"O convorbire telefonică a avut loc între directorul general Alexandre Bompard şi Bruno Le Maire în ideea de a facilita deschiderea micilor magazine. Alexandre Bompard a spus că a acceptat să suspende operaţiunile Black Friday din 27-29 noiembrie", a precizat purtătorul de cuvânt al grupului francez.

Executivul francez urmează să anunţe în zilele următoare modalităţile de relaxare progresivă a restricţiilor antiepidemice impuse începând din 30 octombrie în cadrul celui de-al doilea lockdown instituit anul acesta.

Numeroşi parlamentari şi organizaţii profesionale cer ca micile magazine ''neesenţiale'' să-şi poată relua activitatea începând din 27 noiembrie, susţinând că odată cu Black Friday aceste activităţi comerciale sunt dezavantajate în faţa comerţului online.

În România, Grupul Carrefour oferă clienţilor săi multiple posibilităţi de a face cumpărături, atât în cele peste 370 de magazine din ţară, cât şi prin portalul unic www.carrefour.ro şi platforma Bringo, disponibilă gratuit în Google Play şi App Store, în 24 de oraşe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.