Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cartea zilei: 'Noima', de Alexander Fuhrmann

playtech.ro
carte

„Cartea are două linii călăuzitoare. Prima e o colecție de teme de reflecție legate de direcții de schimbare la nivel personal. A doua parte conține teme similare la nivel de grupși interacțiune socială, cu alte cuvinte ce vom face noi împreună în viitor.”

Alexander Fuhrmann este un evreu născut la Turda, a absolvit Facultatea de Matematică, a plecat din țară, a revenit după 15 ani ca membru al echipei care a pornit proiectul Coca Cola în România. Apoi a fondat o firmă de training pe care o conduce și azi, potrivit Mediafax.

Ține conferințe și a început să scrie, în căutarea unor răspunsuri

„Alexander este la prima carte – scrie prefațatoarea Fatma Yilmaz - , însă nu este un debutant timid: eviscerează durere peste durere a memoriei colective a națiunii române, trece prin perioade istorice dificile, înțelege nuanțe și specificități fine ale devenirii unei națiunii. O face cu o critică blândă, asemeni unui înțelept care știe că atunci când furtunile se mai domolesc, orice corabie își găsește drumul către țărm. Care și unde este acest țărm? Ar fi o impietate să dezvălui și să nu las cititorului această descoperire. Citind fiecare capitol înțelegi că societatea românească a ajuns la un moment T0 al său. Mereu alergând între două lumi, oriental balcanică și occidentală, niciodată știind cu exactitate căreia dintre ele îi aparține mai mult, România parcă găsește un moment de respiro în cartea de față. Liberal prin educație și experiență de viață, autorul este convins că educația poate salva situația.”

Noima este o carte hibridă, un smartbook, care creează instant legătura dintre volumul tipărit și mediul online.

Folosind smartphone-ul și o aplicație gratuită de scanare a codurilor QR, puteți vedea, pe smartphone, sau pe un smartTv – în paralel cu lectura unei cărți fascinante –, nouă clipuri video / conferințe prezentate de autor.

Alexander Fuhrmann – Noima. Prefață de Fatma Yilmaz. Editura Integral. Colecția Colțul de Înțelepciune. 100 pag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.