Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOCURI de armă pe o stradă din Ilfov: doi bărbați au aruncat cu cărămizi spre o femeie

pistol

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă, luni, după ce au fost sesizaţi că doi bărbaţi au aruncat spre o femeie cu cărămizi, în timp ce mergea pe stradă, iar unul a tras trei focuri în plan vertical cu un pistol. Agresorii au fost identificaţi, fiind în custodia Poliţiei.

”La data de 14 iunie a.c., în jurul orelor 12:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte şi trage cu pistolul. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase pentru efectuarea de activităţi specifice, urmând să se stabilească situaţia de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că, după primeve verificări, s-a stabilit că apelanta ar fi fost ameninţată de către 2 bărbaţi, în vârstă de 48 şi 21 de ani, care, totodată, ar fi aruncat cu pietre în direcţia ei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei ar fi tras 3 focuri, în plan vertical, cu un pistol.

”De asemenea, cei 2 bărbaţi au fost identificaţi de poliţişti. În acest moment, se află în custodia poliţiştilor din Voluntari”, a mai precizat IPJ Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.