Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă a identificat cine sunt 'duşmani ai statului'

Donald Trump nebun

Autorii scurgerilor de informaţii clasificate sunt 'duşmani ai statului' american, a declarat miercuri un importat oficial de la Casa Albă, relatează AFP.

Thomas Bossert, consilier al preşedintelui Donald Trump pe probleme de securitate internă şi contraterorism, a afirmat că administraţia SUA 'nu are nicio toleranţă' faţă de autorii scurgerilor de informaţii, scrie agerpres.ro.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

'Trebuie să-i găsim pe autorii (acestor fapte) şi să îi facem să răspundă. Vom fi absolut intransigenţi', a spus el în cadrul unei conferinţe de securitate organizată de CSIS (Centrul pentru Studii Strategice şi Internaţionale) de la Washington.

'Cei care au luat lucruri pe care nu ar fi trebui să le ia, precum (Edward) Snowden şi alţii, sunt duşmanii absoluţi ai statului nostru. Sfârşitul discuţiei! Trebuie să-i arestăm, să-i pedepsim şi să-i tratăm ca atare', a adăugat el.

Citește și: Puterea rugăciunii Tatal Nostru înainte de masă: Rezultatul unui studiu de 10 ani făcut de un fizician rus

Thomas Bossert a afirmat de asemenea că persoanele care lucrează cu documente clasificate au 'responsabilitatea' de a-i denunţa pe eventualii autori ai scurgerilor de informaţii.

'Nu am niciun fel de toleranţă pentru asta. Nici preşedintele Trump', a adăugat el.

Citește și: Facebook a făcut anunțul: Cum îți poți pune steagul țării peste poza de profil

Săptămâna trecută, site-ul WikiLeaks a dat publicităţii detalii cu privire la programele de spionaj ale CIA, care arată modul în care agenţia de informaţii americană a exploatat cu ajutorul programelor malware vulnerabilităţile sistemelor informatice ale unor companii din SUA şi Europa şi ale unor produse.

Printre aceste produse sunt menţionate iPhone-urile realizate de Apple, programul Android şi chiar televizoarele Samsung, toate acestea putând fi transformate în microfoane cu ajutorul unui soft conceput probabil în colaborare cu serviciul britanic MI5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.