Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă a renunțat la procedura verificării temperaturii pentru vizitatori

twitter
casa alba

Casa Albă a renunțat luni la procedura verificării temperaturii pentru vizitatori, măsură decisă în contextul pandemiei de coronavirus, însă a transmis că orice persoană care se va afla în apropierea președintelui Donald Trump și a vicepreședintelui Mike Pence va fi în continuare supusă procedurii de testare pentru coronavirus, potrivit rador.ro.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Judd Deere, a precizat că decizia a fost luată ca urmare a intrării Washingtonului în faza a doua a redeschiderii, care permite noi activități. „În raport cu intrarea Washingtonului, astăzi, în faza a doua, Casa Albă reduce amplele proceduri de verificare a temperaturii”, a precizat Deere. În ultimele trei luni, vizitatorii Casei Albe au fost supuși în prealabil procedurilor de verificare a temperaturii.

„În plus față de distanțarea socială, dezinfecția mâinilor, curățarea în mod regulat a locului de muncă și acoperirea voluntară a feței, fiecare salariat și invitat aflat în apropierea președintelui și a vicepreședintelui va fi, în continuare, supus verificărilor pentru temperatură, întrebat despre istoricul simptomelor și testat pentru COVID-19”, a mai precizat Deere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.